Voorwaarden

 1. 1. Reservering
  Na retourzending van het huur/reserveringsformulier én de ontvangst van de 1e (aan)betaling, is de reservering definitief.

 2. 2. Betaling
  De 1e (aan)betaling bedraagt 50% van de huursom en dient per direct na reservering te worden voldaan. De 2e betaling voor het restant van de huursom + borgsom, dient 4 weken voor aanvang van uw huurperiode te zijn voldaan. Reserveert u binnen 4 weken voor aankomst, dan dient direct de gehele huursom ineens, direct na de reservering, te worden voldaan.

 3. 3. Huursom
  De huursom is het bedrag voor het gebruik van de woning, incl. het gebruik van water, gas en  elektra (*) (gelimiteerd) en het gebruik van de complex-faciliteiten.
  (*) De limiet van elektra is gebaseerd op ca. 7 tot 8 uur aircogebruik per dag. Bij dit gebruik is de limiet voldoende voor uw huurperiode en voorkomt u bijbetaling door verrekening met uw borgsom.

 4. 4. Borgsom
  Wij berekenen een waarborgsom van € 150,-. Extra kosten in verband met schade c.q. breuk en/of overmatig elektra/airco-verbruik, worden hiermee verrekend. Binnen 2 weken na vertrek ontvangt u de waarborgsom retour op uw bankrekening.

 5. 5. Schade & Huisdieren
  Huurder is aansprakelijk voor schade aan het gehuurde, incl. de schade aan of verlies van (een deel van) de inventaris, veroorzaakt tijdens de huurperiode. Hij zal de schade vergoeden of (laten) herstellen die hij, of iemand voor wie hij aansprakelijk is, heeft veroorzaakt. De verhuurder zal alle gebreken die het gebruik van de woning verhinderen of ernstig belemmeren melden en naar beste weten (laten) opheffen.
  In de woning en op het complex zijn in principe geen huisdieren toegestaan.
  Het gehuurde mag door max. 4 volwassenen worden bewoond, tenzij anders overeengekomen. Alle gasten dienen zich aan het huishoudelijk reglement van het complex te houden.

 6. 6. Annuleringen & verlenging
  Vanaf reservering kan binnen 14 dagen onder aftrek van 5% administratiekosten worden geannuleerd. Hierna geldt de (1e) aanbetaling van 50% als vergoeding voor het gereserveerd houden van de huurperiode. Indien de huurder om welke reden dan ook het gehuurde binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode annuleert, zijn wij genoodzaakt 100% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  Voor annulering van uw periode is het aanbevelenswaardig een annuleringsverzekering af te sluiten. Extra bijboeken of verlenging van uw huurperiode is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

 7. 7. Aankomst/vertrek
  Graag ontvangen wij uw vluchtgegevens zodat wij de receptie kunnen laten weten op welk tijdstip zij u kunnen verwachten. U wordt bij aankomst(vanaf 15:00) naar de woning gebracht en ontvangt direct de sleutels. U dient de woning op de vertrekdag om 12.00 uur opgeruimd aan de receptie over te dragen en de sleutels af te geven, tenzij anders overeengekomen.
  Bent u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet gearriveerd, dan wordt dit beschouwd als een annulering volgens bovenstaande voorwaarden.

 8. 8. Standaard diensten en faciliteiten:

  • 24 - uurs camerabeveiliging;
  • dagelijkse schoonmaak;
  • dagelijkse wisseling badhanddoeken;
  • wisseling bedlinnen 2x per week;
  • pool/strandhanddoeken;
  • gebruik wasserij (tegen betaling);
  • kabel TV met o.a. BVN (Het beste van Vlaanderen en Nederland);
  • vrij gebruik WiFi draadloos internet;
  • vrij gebruik lokale telefoon;
  • vrij gebruik huiskluisje (bij verlies sleutel wordt € 25,- in rekening gebracht);
  • zwembad met ligstoelen en zonneterrassen;
  • vrij gebruik van BBQ grill;
  • reservering huurauto.