Prijzen

Huurprijzen vakantiewoning 'Camacuri Residence'

U bent niet gebonden aan hele weken of vaste aankomst-/vertrekdagen. U kunt elke gewenste periode aanvragen met een minimum van 3 dagen.

Huurprijs per nacht is vanaf € 99,- (prijs per nacht is afhankelijk van seizoen en aantal personen) 

Onze huurprijzen zijn all-in. Dagelijks schone handdoeken, woningschoonmaak en beddenopmaak. 2 maal per week worden de bedden verschoond. Ook de eindschoonmaak is inbegrepen. (op zondag heeft 'housekeeping' een dagje vrij).

Kinderen t/m 2 jaar verblijven gratis in een kinderbedje.

U hoeft de vakantiewoning op de vertrekdag pas om 12.00 uur te verlaten, dus u kunt nog rustig ontbijten, inpakken en wellicht een laatste duik in het zwembad nemen. 

Prijzen

1 tot 2 personen

Laagseizoen

01-04 t/m 30-11

€ 693,- per week

Hoogseizoen

01-12 t/m 31-03

€ 749,- per week

3 tot 4 personen

Laagseizoen

01-04 t/m 30-11

€ 799,- per week

Hoogseizoen 

01-12. t/m 31-03

€ 849,- per week

Huurauto AWG 75,- (+/- €39-) all in per dag

Hoewel alle voorzieningen op loopafstand liggen, kunt u met een auto 'One Happy Island' pas echt verkennen! Daarom is een huurauto zeker aan te bevelen.

We hebben goede afspraken met een gerenommeerd lokaal autoverhuurbedrijf. Als extra service kunnen we tegen een zeer scherpe prijs voor een 'Hyundai Accent' huurauto zorgen. De kosten per 24 uur bedragen AWG 70,- (+/- €35,-) all in, dus incl. verzekering en volle tank (vol/vol systeem). De auto zal bij aankomst klaarstaan bij het resort en worden opgehaald in samenspraak met het autoverhuurbedrijf. Sleutels krijgt u van de receptie. Alles geregeld zodat u onbezorgd vakantie kan vieren. U hoeft alleen het ticket nog maar te boeken!

U kunt de huurauto bij het appartement mee reserveren door dit aan te geven op het reserveringsformulier.