Beoordelingen

Afbeeldingsresultaten voor zoover
8,8

Fantastisch

Score uit 91 reviews

Beoordeling van bezoekers

  • Ligging8,2
  • Prijs/kwaliteit8,8
  • Inrichting8,3
  • Hoeveelheid ruimte8,6
  • Zwembad8,5
  • Hygiëne9,6

Wilt u weten wat u kunt verwachten van uw vakantie bij Camacuri Aruba?

Bekijk hier de beoordelingen van dit met 4 sterren beoordeelde complex in Oranjestad, geschreven door andere reizigers. Camacuri Residence Resort op Aruba scoort een 8,8 op Zoover.nl

 

Netjes, schoon en mooie ligging. 24 Mrt 2020



We hebben een heerlijke vakantie gehad in het appartement van Wilfred.
Super service en mooie ligging vlakbij het zwembad. Ook voor mijn dochter van 3 was het goed vertoeven. Wilfred heeft alles goed geregeld! Top dankjewel!

Sander Benjamins

In 1 woord GEWELDIG!! 17 Sep 2019



12 dagen Aruba.

Wij verbleven in het huisje van Wilfred nummer 36 op Residence Camacuri. Wat een geweldige vakantie. Huisje was super mooi, schoon, rook elke dag fris met een mooi uitzicht op het zwembad. De service van Wilfred (eigenaar) was van begin tot het eind was super. Voordat we gingen kreeg je al een vakantie gevoel door tips die we kregen. Mooi eiland, Nikki Beach is ongeveer 10 min lopen met een gezellige strandtent Reflexion.

Arabuawoning.nl niet twijfelen, maar doen!!

Wilfred, bedankt voor de geweldige vakantie.

Monique

Monique

Voor de 2e keer hier geweest en het was weer geweldig! 14 Mei 2019



Vorig jaar ben ik al in dit huis (nr 36) geweest en dat beviel zo goed dat ik dit jaar ben teruggegaan. Het was weer geweldig. Het zwembad is vernieuwd. Heerlijk, je kunt in de zon of de schaduw zitten en er is altijd plaats. De inventaris van dit huisje is overweldigend. Naast de normale inventaris staan er twee strandstoelen wat soms heel lekker is als het hard waait, allerlei opbergdoosjes, 2 kleine koelboxen voor mee naar het strand, koelelementen, verloopstekkers, stekkerdozen en nog meer, teveel om op te noemen. De laatste dag vlogen we wat later maar we kregen de sleutel van een ander huisje om te douchen. Wat een verschil zeg! Het huis van arubawoning.nl is echt een verademing, zoveel mooier, ruimer en frisser dan dat andere huisje! Echt een kwaliteitsverschil. Deze keer heb ik boven geslapen, en daar kan je kiezen tussen 2 ventilatoren en een airco, overal is aan gedacht. Zeer veel opbergruimte, ruim en licht en heerlijke bedden. We kregen zoveel schone handdoeken, dat wel het bijna niet gebruikt kregen :). De medewerkers daar zijn erg vriendelijk. Wij hebben bij Manuela een auto gehuurd (Hotwheels car rental), ook allemaal prima geregeld. Je kunt makkelijk naar het dichtstbijzijnde strand lopen en naar de supermarkt, maar met de auto kun je echt de allermooiste stranden en grote supermarkten bezoeken. Aanraders zijn Eagle Beach, Mangel Halto en Baby Beach. Prachtig! Verder is eten bij Zeerovers een bijzondere ervaring. We hebben op loopafstand bij Reflexions gegeten, druk maar lekkere visgerechten. Ook The West Deck is een mooie lokatie om te eten. Shoppen kan je prima in de Renaissance Mall. Al met al weer een geweldige vakantie in dit huis op Camacuri.

Linda

In één woord: Perfect ! 6 Apr 2019



3 weken verblijf in dit huis en je wilt nooit meer wat anders ! Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel bij het contact met Wilfred.
De laatste nacht verbleven we in het huis ernaast omdat de boekingen iets overlapten. Wisten we van tevoren uiteraard. En dan kun je vergelijken. Ook goed, maar standaard. Het huis van Wilfred heeft veel extra's. Bedden, inrichting, gebruiksvoorwerpen, net ff beter.
Lekker terras om privé te zitten, zicht op het lekkere zwembad.
Behalve op zondag schoonmaak en handdoeken, verzorgd door vriendelijke dames. Niet vergeten een fooitje te geven !
Ook de receptie is vriendelijk, behulpzaam.
Naar Nikki Beach is prima te lopen. Reflexions en Surfside zijn prima plekken om van zon en zee te genieten.
Ook naar Oranjestad is te lopen. In de Market Place is de beste Chinees van het eiland te vinden.
Stop met zoeken. Huis 36 op Camacuri Residence. Krijg je geen spijt van.

Harrie en Wilma

Was weer uitstekend 12 Okt 2018



we zijn net terug van Aruba. wat een heerlijke tijd was het weer. Heerlijk weer gehad met af en toe een regenbui om af te koelen. Het appartement is schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Treed binnen en voel je gelijk thuis. Airco, ventilatoren, verloop stekkers en zelfs 2 opgeblazen ligbedden in de kast maken je vakantie compleet. Ik heb er mijn snorkel set achter gelaten dus diegene die hierna gaat have fun. Autohuur is wel een must om bij de restaurants en supermarkt te komen. ook als je naar andere stranden wil dan is een auto aan te raden. Wij hebben alleen maar bij lokale tentjes gegeten wat zeker een aanrader is. zeer goede kwaliteit voor weinig geld. Appartement word ook iedere dag, behalve zondag voortreffelijk schoongemaakt en mocht je een probleem hebben dan word ook gewoon opgelost. Al met al een heerlijke vakantie gehad in een leuk, en schoon aapartment.

Arie van der es

Alles wat je nodig hebt en meer! 11 Mei 2018



We zijn net terug uit Aruba en we hebben het geweldig gehad! We verbleven in appartement 36 op Camacuri Residence. Het appartement was zeer schoon en ruim met prima bedden en alles wat je verder nodig hebt. De grote keuken was goed uitgerust (leuk licht ook!)In het appartement was ruim voldoende bergruimte. In beide slaapkamers is een airco en er waren diverse ventilatoren aanwezig. Vanaf het ruime terras heb je zicht op het zwembad en de prachtige tuin, waar je leguanen, allerlei soorten vogels en vlinders tegenkomt. Vanwege het tijdverschil waren wij vroeg wakker en het was heerlijk om dan in alle stilte op het terras van het uitzicht te genieten. Aan het zwembad was het vrij rustig, zodat je altijd meerdere ligbedden ter beschikking had. De mensen op het complex waren zeer vriendelijk en helpen je waar nodig. Een kleine supermarkt en het strand zijn op loopafstand, Wij hebben een week lang een auto gehuurd en daarmee kun je naar nog veel mooiere stranden rijden en naar de "Jumbo". Eagle beach bijvoorbeeld is adembenemend! Wij huurden de auto bij Hot Wheels Car rental, alles geregeld voor een wel heel schappelijk prijsje! We hadden nog wel weken kunnen blijven, de temperatuur was heerlijk en er is altijd een verkoelend windje! Er was prima contact met de verhuurders en alles verliep heel soepel! We hebben echt genoten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Linda

Nieuwe beoordeling 17 Mrt 2018



Kim
1 mrt. - 14 mrt.
Openbare feedback
Ik ben samen met een vriendin twee weken naar Aruba geweest! Wij verbleven die tijd in het huisje van Wilfred.
We hadden een heerlijk eigen teras bij ons huisje zodat we lekker buiten konden zitten. De eerst indruk van het huisje zelf was, Wauw!! Leuke meubeltjes, gezellige kleuren, en de beach accessoire’s vonden wij geweldig!

Het huisje is schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig! Mijn vriendin sliep beneden en ik heb deze vakantie boven geslapen dit vonden wij beide erg fijn. Zodat we onszelf ook af en toe terug konden trekken.
Op het park zelf is het rustig dit vonden wij heerlijk, je hoeft dus geen ruzie te maken om een lig bedje bij het zwembad.

Ook ligt het strand Nikki Beach ( prachtig mooi strand ) op 10 minuutjes lopen afstand, bij de receptie Kun je bonnetjes krijgen voor korting op de strandbedjes op Nikki Beach.

Als wij vragen hadden konden we altijd bij Wilfred terecht, vaak kregen wij er dan ook nog leuke tips bij, niks was te veel!!

Wij komen zeker terug..!! Groetjes Melissa en Kim



Nieuwe beoordeling 7 Feb 2018



Eric:
Super Relaxed, kleinschalig resort. Zeer vriendelijk personeel.
Wat een heerlijke plek voor een fantastische vakantie! We hebben genoten van de gezelligheid en gemoedelijke sfeer. Complimenten voor het vriendelijke en behulpzame personeel. Estrelle staat als een moeder voor alle gasten klaar. Hier geen massatoerisme. We troffen het met ons huisje een echte aanrader.
’Appartement’ D-36 hadden wij, direct aan de tuin met het zwembad. Leuk, smaakvol ingericht (ieder huisje is anders ingericht) en met een goed uitgeruste keuken. Tip: dit specifieke huisje konden we direct bij de eigenaar boeken, Arubawoning. Via Camacuri Apartments is dit huisje niet te huur zo werd ons duidelijk.
Iedere dag schoonmaak en schone handdoeken. Tegen een kleine borg krijg je ook strandlakens dat scheelt weer mooi ruimte in de koffers.
Nikky Beach is makkelijk aan te lopen en gaf ons het Ibiza gevoel. Heerlijk strand. We waren overigens wel blij met de huurauto want openbaar vervoer vonden we niet echt top op Aruba.

Verbleef: Februari, 2018, reisde met een partner



Fanastisch huisje 10 Jan 2018



Fantastisch huisje, top ingericht direct aan de prachtige tuin met zwembad

Super huisje op mooie locatie van het resort. Je terras ligt direct aan de tropische tuin met in het midden het zwembad en de zonnebedden.

Dit huisje huur je direct bij de Nederlandse eigenaar met wie we altijd heel prettig contact hebben gehad. De woning is fris, met aandacht ingericht en goed bijgehouden. Zo zagen we aan de badkamer dat die ook redelijk nieuw moet zijn. Links en rechts buren maar door de afscheidingswanden zit je helemaal privé op je terras voor het huisje.
De hotel service is fantastisch, door de dagelijkse schoonmaak, beddenopmaak en schone handdoeken hadden we ECHT VAKANTIE! Het resort zelf is heel gezellig en goed bijgehouden. Al het personeel is trouwens super behulpzaam en vriendelijk.
Nikky Beach is vlakbij maar we waren wel blij met de huurauto. Er zijn zo veel prachtige stranden en mooie plekken op Aruba. Zonder auto hadden we daar veel minder van gezien. Al met al echt waar voor ons geld, we gaan zeker terug naar Camacuri Residence en dan weer in dit huisje nummer D-36.

This review is the subjective opinion of a TripAdvisor member and not of TripAdvisor LLC.

Jan van Heijnen

Prima appartement 30 Mei 2016

Een appartement waar alles aanwezig is en in prima staat , wordt 6 dagen in de week schoon gemaakt + handdoeken zwembad ziet er netjes uit parkeerplaats voor je auto op het terrein er is een supermarkt op loop afstand .

De bedden zijn prima en de arco houd het binnen lekker koel de tuin ziet er verzorgd uit en de mensen zijn zeer behulpzaam .

Al met al een prima verblijf op camacuri .



Leuk ! 22 Okt 2015

We hebben hier een week gezeten en het is ons goed bevallen.Het is er niet rumoerig.We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad.Appartement was schoon.Auto kan je kwijt op een prive-parkeerplaats en gelegenheid om je kleren te wassen is beschikbaar.Wifi is beschikbaar maar traag. Over het algemeen wordt je niet teleurgesteld en zou ik er zo weer terugkomen.



geweldig vakantie gehad met m'n zus Benita 4 Okt 2014

Camacuri app. is een een geweldig place to stay, met weinig woorden Super!!!



Prachtig plekje op aruba 19 Jun 2014

Prachtige plek vlak bij het vliegveld en Oranjestad.

We hadden een familiekamer, 2 etages.

Prachtig mooi zwembad, relaxte sfeer. Ideaal om ook met kinderen heen te gaan Mooi aangelegde tuin.

Behulpzame medewerkers.

Werd veel schoon gemaakt.



Geweldige appartementencomplex 8 Apr 2014

Wij zijn van 19 maart tot 1 april te gast geweest bij Camacuri en vonden het geweldig!

De kamers worden elke dag schoongemaakt (behalve op zondag natuurlijk). Altijd een schoon appartement met, als je dat aangeeft, schone handdoeken.

Het personeel is erg hulpvaardig en aardig. Zij zullen je altijd proberen advies te geven en dingen voor je te regelen.

Appartement nr. 1 heeft een soort overkapping aan de achterkant, hierdoor kan je kiezen om in de schaduw te zitten of juist in de zon.

Het zwembad op het complex is niet groot, maar net een mooi formaat, met een mooi terras met ligstoelen er omheen. Er is ook een mogelijkheid tot bbq-en.

Er is geen restaurant aanwezig, maar dat heb je in principe niet nodig. Je kan bij de winkel (10 min. lopen) je boodschappen halen en zelf voor je eten zorgen. Tevens kan je dichtbij bij allerlei restaurants terecht.

Je zit op 10 min. lopen van het prachtige strand.

Echt een aanrader dus!!



Geweldig genoten!!!!!! 25 Jan 2014

Met een kindje van 1 was het heerlijk vertoeven bij Camacuri. Onze kleine heeft genoten van het zwembad en van alle verschillende dieren daar!!

Fijn appartement met alles er op en eraan!! Lekker zwembad met ligstoelen!!

Niks te klagen!

Auto is wel handig om meer van het eiland te kunnen zien!



Superverblijf op toplocatie!! 23 Nov 2013

Wij hebben het super gehad in Camacuri. Ruim en schoon app, lekker bed en alles er op en er aan. Dicht bij stad maar uit de drukte. Gave tuin met kippen leguanen vogeltjes en van alles. Onze groeten aan Adri de Tuinman die in december weer voorgoed naar Vlissingen gaat. Veel succes Adri, zal wel wennen wezen, ey! Wij wensen de nieuwe tuinman nogmaals veel succes! Ook dank aan de balidames en housekeeping. Onze tip: airco in woonkamer-keuken aanleggen tegen extra betaling per dag. Groetjes Philip Mariet



Prima plek, aanrader 29 Sep 2013

Ligging rustig/ niet toeristisch en centraal. Vriendelijk personeel, kamers netjes en zorgvuldig schoongemaakt. De hele park was schoon en netjes.



Mooi appartement 12 Jul 2013

Heerlijk genoten van een fantastische vakantie! hier komen we vaker!



Gezellig complex 12 Aug 2012

Leuk complex met vriendelijke mensen die de boel onderhouden. Huisje werkelijk van alle gemakken voorzien. Zeker ook voor kinderen een leuk complex. Voor tieners zonder rijbewijs wat minder. Strand op loopafstand. Aruba is prachtig maar duur, zeg maar gerust schreeuwend duur. Dus de keuken is op sommige avonden goed uitgekomen. Kan een verblijf hier zeker aanraden.



Prima verblijf 19 Jul 2012

Deze zomervakantie 14 nachten gelogeerd in Camacuri Residence. Zowel de beheerders als het personeel waren zeer gastvrij en behulpzaam. Het appartement was bij aankomst keurig schoon en opgeruimd. Bedden werden elke dag opgemaakt en handdoeken zo vaak als gewenst vervangen. Elke dag, met uitzondering van de zondagen, werd het appartement schoongemaakt. Een volgende keer gaan wij hier absoluut weer terug!



Fantastische plek wij raden vrienden dit aan 7 Jun 2012

Dit park is zo schoon en de ontvangst was van meet af aan verwarmend dit park is kleinschalig heeft 40 huisjes geschakeld (appartementen) klein zwembad maar voldoende. Een auto huren is aan te bevelen. Als men van rust houdt, is dit een eldorado. De woningen huur je incl. Hotel service en af halen en brengen luchthaven. Moet nog vermeld worden dat de woningen een ruim terras voor hebben overkapt en een terras aan de achterkant niet overkapt. ligstoelen en zitjes rond het zwembad zien er uit als nieuw. Ik wil zeggen wij zijn kritisch waren voorheen altijd in 4 en 5 sterren hotels maar dit kunnen wij een ieder voor de volle 100% aanbevelen

Ab en Barbara de Leeuwe



Grandioos 25 Mrt 2020

Geetje en ik hebben een geweldige vakantie gehad op Aruba. We kregen er vooraf al erg veel zin in door de lieve mailtjes van Wilfred. Onze eerste week is heel ontspannend begonnen. Een geweldig huis met zalige bedden,heerlijk zwembad en een prachtig stil strand.Na een week in Aruba de eerste corona gevallen. Maar gelukkig konden we op de geplande dag terug naar huis vliegen. Wilfred nog bedankt voor de bezorgde mailtjes. Dat gaf ons steun. We komen zeker nog eens terug.
Geetje en Marijke.

Marijke Enthoven

Heerlijke vakantie is een rustige omgeving 7 Dec 2019



Half november heerlijk 2 weken in dit appartement verbleven. Geheel is erg compleet en voorzien van alles wat je nodig hebt. Keuken was net vernieuwd en zag er top uit. Dagelijkse schoonmaak is prima en personeel is zeer vriendelijk. Buiten heerlijk in de schaduw ontbijten op eigen terrasje met geroosterde boterhammen en verse koffie. Complex is rustig gelegen en voorzien van een klein zwembad en ligt op ongeveer 500m van het kleine rustige strand surfside Beach, hier vind je ook wat restaurantjes. Een supermarkt en een bakker zijn ook in de buurt. Zelfs het centrum van Oranjestad is goed aan te lopen, ca. 20 minuten. Wil je meer van Aruba zien dan is openbaar vervoer goed te doen naar baby Beach of Palm Beach. Wanneer je de noordkant van het eiland wil zien kan je het beste een auto huren of dagtripje boeken.

Richard van Belzen

Oase van rust 20 Jun 2019



Weg van alle grote hotels, een heerlijke uitvalsbasis om al het mooie van Aruba te ontdekken. Appartement is zeer compleet ingericht.

Petra Kuperus

Top 9 Mei 2019



Beste Wilfred,

We hebben enorm genoten van je appartement, echt een topper.

Wij waren op Aruba voor een bruiloft, ca 30 mensen uit Nederland waren aanwezig dus we hebben diverse onderkomens gezien waardoor we nu kunnen zeggen......het is een plaatje!!

Bedankt.

Dave

Perfecte lokatie en heerlijk apartement 22 Okt 2018



Heerlijk 10dagen geweest in
mooi appartement alles lekker fris en schoon super! Ook auto gehuurd via Eric en Wilfred ook super nieuwe auto en goede service , super manuela , verder alles lekker dichtbij en ook een schitterende tuin met zwembad . Zeker aan te raden!!!

Choi yung

Een heerlijke rustige plek en op loopafstand van strand en centrum Oranjestad 3 Jun 2018



Prima plekje om er even tussenuit te zijn. Een nette accommodatie en in het huisje alles wat je nodig hebt. Zelfs strandstoelen!
Goed email contact met de eigenaar ondervonden. Medewerkers van Camacuri zijn vriendelijke en behulpzaam.
Top verblijf!

Alex Broek

Geweldig residence, oase van rust en natuur , echt super 8 Mei 2018



Camacuri is met een korte taxi rit van 6 a 7 minuten vanaf het vliegveld te gelegen in Oranjestad , op nog geen 15 minuten lopen van het bruisende centrum . Bij aan komst loop je het residence binnen waar je hartelijk wordt ontvangen door de receptie . Behulpzaam en vriendelijk personeel. Naar het appartement lopend wordt je door een oase van natuur en rust ontvangen. Palmbomen, struiken en plantjes met fleurige bloemen , vlinders , vogels en zelfs kolibries vliegen er rond. Centraal gelegen een prima zwembad om je in af te koelen, ook 's avonds gebruik van gemaakt, er wind waait heerlijk over het resort dus je krijgt het nooit te warm . Ons 4 persoons appartement nr. 36 was helemaal fris opgeknapt met nieuwe meubels en zelfs sfeer verlichting van Philips in alle kleuren naar wens aan te passen. Alle faciliteiten aanwezig en van alle gemakken voorzien . Ruimte genoeg voor 2 personen dus. Elke dag schoonmaak en wordt het bed opgemaakt en schone handdoeken. We voelden ons helemaal thuis. De airco werkte prima en deden we alleen 's nachts aan . Er loopt ook 's nachts bewaking rond wat een veilig gevoel geeft . Het strand op 5 minuten loopafstand . Een auto is wel aan te raden om het eiland goed te verkennen en boodschappen te doen , echter de bus stopt op een paar minuten lopen van het resort, de supermarkt en bakker ook op loopafstand te bereiken . Dit resort is een aanrader ! We hebben voor september ook alweer 3 weken Camacuri geboekt en weer appartement 36 . We willen graag nog Eric en Wilfred van Arubawoning.nl bedanken voor de geweldige service , en ook Manuela van Hotwheels voor het vertrouwen . Graag tot september !

Erik en Annemarieke

Nieuwe beoordeling Jantine 21 Feb 2018

Appartement ligt centraal op het eiland. Rustige omgeving en terras kijkt uit op een groene tuin met vogels en salamandertjes en een lekker zwembad om af te koelen. Heel vriendelijk personeel en dagelijkse schoonmaak. Op 10 minuten lopen van een rustig strand. Openbaar vervoer is goed te doen maar met een huurauto is het eiland nog beter te bezichtigen. Wij hebben 3 super weken gehad.



Nieuwe beoordeling Noelia 24 Jan 2018

Locatie in de buurt van de luchthaven en het strand, gemakkelijk toegankelijk, met alles wat je nodig hebt (ik moet zeggen dat het was meer geleverd dan mijn eigen keuken) het zwembad en de gemeenschappelijke ruimtes zeer goed, goed onderhouden en met groene ruimtes, het appartement is zeer comfortabel en comfortabel , airconditioning in beide kamers en een mooie galerij voor ontbijt en diner buiten het huis. Zeer attente eigenaar !! Er is een grote markt op 200 meter afstand. De waarheid is dat de prijskwaliteitsverhouding onmiskenbaar ongeëvenaard is! We zullen zonder twijfel terugkomen !!



Fantastisch 28 Dec 2017



Wat een fijne plek! Bijzonder leuk huisje met het zwembad voor de deur. kundig en vriendelijk personeel bij de receptie en bij de schoonmaakdienst. Als we niet op pad waren dan zaten we dagelijks op ons terras voor het huis te genieten.
Voor ons belangrijk: goeie bedden! Huurauto perfect geregeld. Fijn contact met de eigenaar, alles was zoals beloofd . We komen zeker terug

Paula Verbeek

Vier maanden hier overwinterd, enorm genoten! 30 Apr 2016

Gastvrij en bijzonder vriendelijk personeel. Dagelijkse schoonmaak. Netjes en goed onderhouden.



Heel fijn verblijf 24 Nov 2014

Camacuri is goed om te verblijven, schoon, vriendelijk, rustig en er verblijven internationale gasten. Als je niet in de drukte wil zitten maar op een goede plek dicht bij de luchthaven en op loopafstand van Nikki Beach is dit een uitstekende plek. Wil je meer zien?Auto huren en dan is t ook prima.



Geweldig adres 31 Jul 2014

Vriendelijk personeel.

Snelle hulp bij het oplossen van problemen.

Het is er netjes. Zowel binnen als buiten.



mooi appartementen complex 8 Jun 2014

veel natuur en dieren en zeer vriendelijk personeel



Prachtig vakantie verblijf 29 Jan 2014

Rustig gelegen maar toch overal vlak bij, en een mooi zwembad. Vriendelijk ontvangst , en vriendelijk personeel, niets is ze teveel. Hebben zonder iets te klagen een andere kamer gekregen met meer comfort. Super markt vlak bij met een goed en groot assortiment.

10 minuten lopen naar Nykky Beach gewoon een echte aan aanrader. Naar Oranje stad lopen is gewoon heerlijk ongeveer 20 min.

Als ik het zeggen mag, kom en beleef het.



UItstekend verblijf gehad! 29 Dec 2013

We zaten in een prima appartement: schoon en praktisch. Wat er niet standaard was, was voor een zacht prijsje te huur (fohn, waterkoker). Zwembad en wasserette niet gebruikt, maar zagen er prima uit. Het vliegverkeer is te horen, maar is niet hinderlijk (geluid is als gewoon wegverkeer). ’s Nachts wordt niet gevlogen. Verder erg rustig gelegen t.o.v. wegen. De dieren zijn leuk (haan, kippen, leguanen). Camacuri is ook een veilige plek (zoals heel Aruba): ’s avonds was voor het toegangshek een code nodig en voor het parkeerterrein altijd.

Meest bijzonder: aardig personeel en hulpvaardige receptionisten. Op bijna alle vragen in 1x antwoord (bijv. restaurant- en supermarkttips). Zo niet, dan pakte men de telefoon! De receptioniste heeft ons geholpen bij het huren van een auto en het oplossen van een probleem met de autoverhuurder. Er was een supermarkt op loopafstand: prima voor de 1e inkopen. Oranjestad en strandje op loopafstand. Snorkelen kon niet in de buurt (dus huurauto is handig).



Prima locatie op Aruba 29 Sep 2013

Aangename plek om te vertoeven, met prima zwembad ter beschikking.Goed uitgeruste en erg compleet ingerichte appartemenden, die elke dag worden schoongemaakt, ook de tuin rond het zwembad ligt er prima bij.De tuin zit vol met typische arbaanse flora en fauna. Zelfs regelmatig een kolibri bij de bloemen gezien. Een ruime parkeerplaats op het eigen terrein. Het personeel is erg behulpzaam en doen goed hun best om het de gasten naar de zin te maken. Ik hoop hier nog eens terug te komen in de toekomst!



Mooi appartement, niet op een logische plek 25 Sep 2013

Caracuma appartements is gelegen in een niet winkelachtig centrum, dit betekent dat de boodschappen in de supermarkt op 500 meter afstand niet voldoende zijn voor de Nederlandse toerist, indien jezelf wil koken, je mist bepaalde producten, o.a versproducten, verder is er in deze omgeving van oranjestad in straal van 2 km van camacuri weinig eetgelegenheden, op 600 meter zit aan strand wel een goed restaurant Barefoot, alleen niet voor dagelijks gebruik, vanaf 30 dollar ongeveer, wel een aanrader voor culinaire hoogstand.



Super!! 2 Mei 2013

Net terug uit Aruba hebben wij genoten van het 4 persoons apartement van de fam. Brinkhaus op het Camacuri Residence. De tuin en zwembad werden goed onderhouden. Iedereen die er werkt is super behulpzaam en vriendelijk. Een auto is een aanrader, maar je kan ook de bus pakken.

Wij waren hier met een jong gezin, 3 volwassenen en 2 kindjes van 1,5 en 4 jaar. Ook de kinderen hebben genoten. Elke dag de kippen gevoerd en 'huisdier' de hagedis uitgebreid bekeken. Deze hagedis kwam elke dag even langs. Adrie de tuinman bracht ons 2x bananen uit eigen boom, hoe leuk!! Goede airco is aanwezig, net als andere benodigheden. Kleine supermarkt om de hoek, voor een grotere kun je beter naar de stad. Dit kan met de bus of auto. Nikky Beach is een prachtig strand met mooi helder water en zo nu en dan live muziek! Baby Beach is ook een aanrader als je kleine kindjes hebt. Het water is daar voor een groot deel ondiep en er zijn veel schaduwplekken.



Prima plek , rustig en toch dichtbij de drukte! 22 Jul 2012

Heb alle beoordelingen gelezen en niets meer aan toe te voegen! Een auto is wel aan te raden. Eiland is niet groot ,maar wel leuk om elke dag weer naar een ander strand te gaan. Aruba is niet goedkoop ,maar als je goed uitzoekt waar je gaat eten prima te doen. Gemiddeld voor 4 volw ongeveer 80 Euro per dag. In ons huisje stonden 2 strandstoelen. Handig om mee te nemen. Bedje en parasol huur kan duur zijn op het strand.



Wat een heerlijke plek!!!! 5 Jul 2012

Ons tweekamer appartement was goed ingericht, alles was aanwezig, werd elke dag ook schoongemaakt. Buiten was er een terras waar het goed toeven was. Mooie tuin rond de appartementen en ook rond het zwembad, alles werd goed onderhouden. Alle medewerkers van Camacuri waren super vriendelijk, niets was hun te veel. Er stapten ook wat dieren rond zoals, kippen, leguanen en hagedissen en die veroorzaakten geen overlast. Camacuri heeft ook een kleine bibliotheek en is er de mogelijkheid om een wasje te draaien en te drogen. Het complex lag ongeveer 400 meter van Nikky Beach, een kleine supermarkt en de bakker op ongeveer 300 meter, dus alles op loop afstand. Ook een bushalte was kortbij.