Beoordelingen

Bron: Zoover.nl

Wilt u weten wat u kunt verwachten van uw vakantie bij Camacuri Aruba? Bekijk hier de beoordelingen van dit met 4 sterren beoordeelde complex in Oranjestad, geschreven door andere reizigers op Zoover.nl. Appartementen Camacuri Residence Aruba scoort een 8,9.

Camacuri Residence kreeg in 2012, 2013, 2014 en 2015 een Zoover Award uitgereikt.

Vier maanden hier overwinterd, enorm genoten! 30 Apr 2016

Gastvrij en bijzonder vriendelijk personeel. Dagelijkse schoonmaak. Netjes en goed onderhouden.
Heel fijn verblijf 24 Nov 2014

Camacuri is goed om te verblijven, schoon, vriendelijk, rustig en er verblijven internationale gasten. Als je niet in de drukte wil zitten maar op een goede plek dicht bij de luchthaven en op loopafstand van Nikki Beach is dit een uitstekende plek. Wil je meer zien?Auto huren en dan is t ook prima.
Geweldig adres 31 Jul 2014

Vriendelijk personeel.

Snelle hulp bij het oplossen van problemen.

Het is er netjes. Zowel binnen als buiten.
mooi appartementen complex 8 Jun 2014

veel natuur en dieren en zeer vriendelijk personeel
Prachtig vakantie verblijf 29 Jan 2014

Rustig gelegen maar toch overal vlak bij, en een mooi zwembad. Vriendelijk ontvangst , en vriendelijk personeel, niets is ze teveel. Hebben zonder iets te klagen een andere kamer gekregen met meer comfort. Super markt vlak bij met een goed en groot assortiment.

10 minuten lopen naar Nykky Beach gewoon een echte aan aanrader. Naar Oranje stad lopen is gewoon heerlijk ongeveer 20 min.

Als ik het zeggen mag, kom en beleef het.
UItstekend verblijf gehad! 29 Dec 2013

We zaten in een prima appartement: schoon en praktisch. Wat er niet standaard was, was voor een zacht prijsje te huur (fohn, waterkoker). Zwembad en wasserette niet gebruikt, maar zagen er prima uit. Het vliegverkeer is te horen, maar is niet hinderlijk (geluid is als gewoon wegverkeer). ’s Nachts wordt niet gevlogen. Verder erg rustig gelegen t.o.v. wegen. De dieren zijn leuk (haan, kippen, leguanen). Camacuri is ook een veilige plek (zoals heel Aruba): ’s avonds was voor het toegangshek een code nodig en voor het parkeerterrein altijd.

Meest bijzonder: aardig personeel en hulpvaardige receptionisten. Op bijna alle vragen in 1x antwoord (bijv. restaurant- en supermarkttips). Zo niet, dan pakte men de telefoon! De receptioniste heeft ons geholpen bij het huren van een auto en het oplossen van een probleem met de autoverhuurder. Er was een supermarkt op loopafstand: prima voor de 1e inkopen. Oranjestad en strandje op loopafstand. Snorkelen kon niet in de buurt (dus huurauto is handig).
Ideaal om tot rust te komen 5 Okt 2013

De eerste keer Camacuri, maar zeker niet de laatste! Geboekt via website, zeer vriendelijke mensen. Kleinschalig park waar je lekker tot rust kan komen, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Er zitten hier voornamelijk Nederlandse mensen. Het strand en Oranjestad zijn op loopafstand van Camacuri, wel is een huurauto aan te raden om de rest te verkennen. Voor de rest schoon park, kortom een aanrader!
Prima plek, aanrader 29 Sep 2013

Ligging rustig/ niet toeristisch en centraal. Vriendelijk personeel, kamers netjes en zorgvuldig schoongemaakt. De hele park was schoon en netjes.
Mooi appartement 12 Jul 2013

Heerlijk genoten van een fantastische vakantie! hier komen we vaker!
Gezellig complex 12 Aug 2012

Leuk complex met vriendelijke mensen die de boel onderhouden. Huisje werkelijk van alle gemakken voorzien. Zeker ook voor kinderen een leuk complex. Voor tieners zonder rijbewijs wat minder. Strand op loopafstand. Aruba is prachtig maar duur, zeg maar gerust schreeuwend duur. Dus de keuken is op sommige avonden goed uitgekomen. Kan een verblijf hier zeker aanraden.
Prima verblijf 19 Jul 2012

Deze zomervakantie 14 nachten gelogeerd in Camacuri Residence. Zowel de beheerders als het personeel waren zeer gastvrij en behulpzaam. Het appartement was bij aankomst keurig schoon en opgeruimd. Bedden werden elke dag opgemaakt en handdoeken zo vaak als gewenst vervangen. Elke dag, met uitzondering van de zondagen, werd het appartement schoongemaakt. Een volgende keer gaan wij hier absoluut weer terug!
Fantastische plek wij raden vrienden dit aan 7 Jun 2012

Dit park is zo schoon en de ontvangst was van meet af aan verwarmend dit park is kleinschalig heeft 40 huisjes geschakeld (appartementen) klein zwembad maar voldoende. Een auto huren is aan te bevelen. Als men van rust houdt, is dit een eldorado. De woningen huur je incl. Hotel service en af halen en brengen luchthaven. Moet nog vermeld worden dat de woningen een ruim terras voor hebben overkapt en een terras aan de achterkant niet overkapt. ligstoelen en zitjes rond het zwembad zien er uit als nieuw. Ik wil zeggen wij zijn kritisch waren voorheen altijd in 4 en 5 sterren hotels maar dit kunnen wij een ieder voor de volle 100% aanbevelen

Ab en Barbara de Leeuwe

Meer reacties vindt u op www.zoover.nl

Prima appartement 30 Mei 2016

Een appartement waar alles aanwezig is en in prima staat , wordt 6 dagen in de week schoon gemaakt + handdoeken zwembad ziet er netjes uit parkeerplaats voor je auto op het terrein er is een supermarkt op loop afstand .

De bedden zijn prima en de arco houd het binnen lekker koel de tuin ziet er verzorgd uit en de mensen zijn zeer behulpzaam .

Al met al een prima verblijf op camacuri .
Leuk ! 22 Okt 2015

We hebben hier een week gezeten en het is ons goed bevallen.Het is er niet rumoerig.We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad.Appartement was schoon.Auto kan je kwijt op een prive-parkeerplaats en gelegenheid om je kleren te wassen is beschikbaar.Wifi is beschikbaar maar traag. Over het algemeen wordt je niet teleurgesteld en zou ik er zo weer terugkomen.
geweldig vakantie gehad met m'n zus Benita 4 Okt 2014

Camacuri app. is een een geweldig place to stay, met weinig woorden Super!!!
Prachtig plekje op aruba 19 Jun 2014

Prachtige plek vlak bij het vliegveld en Oranjestad.

We hadden een familiekamer, 2 etages.

Prachtig mooi zwembad, relaxte sfeer. Ideaal om ook met kinderen heen te gaan Mooi aangelegde tuin.

Behulpzame medewerkers.

Werd veel schoon gemaakt.
Geweldige appartementencomplex 8 Apr 2014

Wij zijn van 19 maart tot 1 april te gast geweest bij Camacuri en vonden het geweldig!

De kamers worden elke dag schoongemaakt (behalve op zondag natuurlijk). Altijd een schoon appartement met, als je dat aangeeft, schone handdoeken.

Het personeel is erg hulpvaardig en aardig. Zij zullen je altijd proberen advies te geven en dingen voor je te regelen.

Appartement nr. 1 heeft een soort overkapping aan de achterkant, hierdoor kan je kiezen om in de schaduw te zitten of juist in de zon.

Het zwembad op het complex is niet groot, maar net een mooi formaat, met een mooi terras met ligstoelen er omheen. Er is ook een mogelijkheid tot bbq-en.

Er is geen restaurant aanwezig, maar dat heb je in principe niet nodig. Je kan bij de winkel (10 min. lopen) je boodschappen halen en zelf voor je eten zorgen. Tevens kan je dichtbij bij allerlei restaurants terecht.

Je zit op 10 min. lopen van het prachtige strand.

Echt een aanrader dus!!
Geweldig genoten!!!!!! 25 Jan 2014

Met een kindje van 1 was het heerlijk vertoeven bij Camacuri. Onze kleine heeft genoten van het zwembad en van alle verschillende dieren daar!!

Fijn appartement met alles er op en eraan!! Lekker zwembad met ligstoelen!!

Niks te klagen!

Auto is wel handig om meer van het eiland te kunnen zien!
Superverblijf op toplocatie!! 23 Nov 2013

Wij hebben het super gehad in Camacuri. Ruim en schoon app, lekker bed en alles er op en er aan. Dicht bij stad maar uit de drukte. Gave tuin met kippen leguanen vogeltjes en van alles. Onze groeten aan Adri de Tuinman die in december weer voorgoed naar Vlissingen gaat. Veel succes Adri, zal wel wennen wezen, ey! Wij wensen de nieuwe tuinman nogmaals veel succes! Ook dank aan de balidames en housekeeping. Onze tip: airco in woonkamer-keuken aanleggen tegen extra betaling per dag. Groetjes Philip Mariet
Prima locatie op Aruba 29 Sep 2013

Aangename plek om te vertoeven, met prima zwembad ter beschikking.Goed uitgeruste en erg compleet ingerichte appartemenden, die elke dag worden schoongemaakt, ook de tuin rond het zwembad ligt er prima bij.De tuin zit vol met typische arbaanse flora en fauna. Zelfs regelmatig een kolibri bij de bloemen gezien. Een ruime parkeerplaats op het eigen terrein. Het personeel is erg behulpzaam en doen goed hun best om het de gasten naar de zin te maken. Ik hoop hier nog eens terug te komen in de toekomst!
Mooi appartement, niet op een logische plek 25 Sep 2013

Caracuma appartements is gelegen in een niet winkelachtig centrum, dit betekent dat de boodschappen in de supermarkt op 500 meter afstand niet voldoende zijn voor de Nederlandse toerist, indien jezelf wil koken, je mist bepaalde producten, o.a versproducten, verder is er in deze omgeving van oranjestad in straal van 2 km van camacuri weinig eetgelegenheden, op 600 meter zit aan strand wel een goed restaurant Barefoot, alleen niet voor dagelijks gebruik, vanaf 30 dollar ongeveer, wel een aanrader voor culinaire hoogstand.
Super!! 2 Mei 2013

Net terug uit Aruba hebben wij genoten van het 4 persoons apartement van de fam. Brinkhaus op het Camacuri Residence. De tuin en zwembad werden goed onderhouden. Iedereen die er werkt is super behulpzaam en vriendelijk. Een auto is een aanrader, maar je kan ook de bus pakken.

Wij waren hier met een jong gezin, 3 volwassenen en 2 kindjes van 1,5 en 4 jaar. Ook de kinderen hebben genoten. Elke dag de kippen gevoerd en 'huisdier' de hagedis uitgebreid bekeken. Deze hagedis kwam elke dag even langs. Adrie de tuinman bracht ons 2x bananen uit eigen boom, hoe leuk!! Goede airco is aanwezig, net als andere benodigheden. Kleine supermarkt om de hoek, voor een grotere kun je beter naar de stad. Dit kan met de bus of auto. Nikky Beach is een prachtig strand met mooi helder water en zo nu en dan live muziek! Baby Beach is ook een aanrader als je kleine kindjes hebt. Het water is daar voor een groot deel ondiep en er zijn veel schaduwplekken.
Prima plek , rustig en toch dichtbij de drukte! 22 Jul 2012

Heb alle beoordelingen gelezen en niets meer aan toe te voegen! Een auto is wel aan te raden. Eiland is niet groot ,maar wel leuk om elke dag weer naar een ander strand te gaan. Aruba is niet goedkoop ,maar als je goed uitzoekt waar je gaat eten prima te doen. Gemiddeld voor 4 volw ongeveer 80 Euro per dag. In ons huisje stonden 2 strandstoelen. Handig om mee te nemen. Bedje en parasol huur kan duur zijn op het strand.
Wat een heerlijke plek!!!! 5 Jul 2012

Ons tweekamer appartement was goed ingericht, alles was aanwezig, werd elke dag ook schoongemaakt. Buiten was er een terras waar het goed toeven was. Mooie tuin rond de appartementen en ook rond het zwembad, alles werd goed onderhouden. Alle medewerkers van Camacuri waren super vriendelijk, niets was hun te veel. Er stapten ook wat dieren rond zoals, kippen, leguanen en hagedissen en die veroorzaakten geen overlast. Camacuri heeft ook een kleine bibliotheek en is er de mogelijkheid om een wasje te draaien en te drogen. Het complex lag ongeveer 400 meter van Nikky Beach, een kleine supermarkt en de bakker op ongeveer 300 meter, dus alles op loop afstand. Ook een bushalte was kortbij.